Ismét nyitva a Vadas Thermal Resort kültéri medencéi – újdonságok

A medencerész május végéig 10 és 18 óra közt, míg júniusban 9 órától 20 óráig látogatható. A csúszdapark júniustól üzemel. A kültéri medencék nyitva tartásával párhuzamosan változik a fedett uszoda üzemelési ideje is, amely májusban hétköznaponként 15 és 21 óra közt, hétvégenként 10 órától 21 óráig tart nyitva. A wellnessközpont nyitvatartási ideje változatlan, naponta 12 és 21 óra között várja a pihenésre vágyókat. Júniustól augusztus végéig a fedett uszoda nem üzemel. Májusban a reggeli úszás még a fedett uszodában lehetséges. Júniustól a kültéri úszómedencében, ahová a belépőjegyet a Thermal Hotel*** recepcióján válthatják meg, 2 € áron.

Kedvezmények a párkányi igazolvánnyal rendelkezőknek

Városunk lakosainak ismét lehetősége van a párkányi igazolványok kiváltására, amelyre az információs irodában (Dunamente TDM) van lehetőség, a sétálóutcán.

Az igazolvánnyal rendelkezőknek június végéig a strandbelépő csupán 1,50 €-be (gyerekeknek 1 €-ba kerül).

Idei újdonságok, fejlesztések

A tél folyamán megkezdődtek a Vadas új élménymedencéjének munkálatai, melyet 2020-tól használhatnak majd vendégeink. Az építkezés májusban még tart majd a nyári hónapokban a látogatók nyugalmának megőrzése érdekében szünetelni fog. A modern technológiával ellátott medence alapterülete 1 582 m2,  élményelemei közül kiemelkedik a sodrófolyosó és a 107 m hosszú lassú folyó, de helyet kap benne egy kosár- és egy röplabdapálya is. A medence vizualizációja megtekinthető erre és erre a linkre kattintva.

Már az idei nyáron várja vendégeit az új, látványos, teljes panorámás bár a hullámmedence gépháza felett. Ezzel párhuzamosan színesebbé válik a hullámmedencében való tartózkodás, hiszen az újonnan nyíló bár teraszáról DJ szórakoztatja adott napokon a fürdővendégeket illetve a közkedvelt vízi torna és egyéb zenés műsorok is várnak a fürdőzőkre.

Aki szeretné elkerülni a sorban állást, nyáron (időpontot később pontosítunk) már jegyértékesítő automatából is megválthatja belépőjegyét. A bankkártyás fizetési lehetőséggel működő eladópontokon egésznapos felnőtt- és gyerekjegyet lehet majd vásárolni, mindezt 50 cent kedvezménnyel az árjegyzékhez képest. Egyéb kedvezményes jegy megvásárlása az automatán keresztül nem lehetséges. A kedvezményes árat az online jegyvásárlás esetében is kihasználhatják vendégeink, amelyre júniustól augusztus végéig lesz lehetőség.

További újdonság, hogy az idei évtől a megváltott belépőjegy ára a csúszdapark használatát is magába foglalja. A csúszdák június 1 – től augusztus 31 – ig üzemelnek.

Minden kedves vendégünknek remek szórakozást, kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!