Újdonságok az idei évben

Tisztelt Vendégeink!

Április 29-én újra nyitjuk a Vadas Thermal Resort kapuit. Május végéig változatlan árakkal, naponta 10 és 18 óra között várunk mindenkit sok szeretettel!

A nyitás napján a belépés mindenkinek ingyenes!

Zöldebb és még gyerekbarátabb jövőt épít a Vadas

Lassan visszaáll a Covid – szigorításokkal teli időszak – előtti irányvonal, ismét fejlesztések sora zajlott a párkányi Vadas Thermal Resortban. Célunk, hogy idén is a megszokott magas színvonal és szolgáltatások sokasága várja a látogatókat. Az infrastrukturális beruházások közül kiemelkedik a központi vízforgató állomás, de az új játszótér, a kibővített kemping és az új apartmanházak is méltán számíthatnak a vendégek érdeklődésére.

A több, mint 2 millió euró  összértékű beruházások legnagyobb tételét a központi vízforgató állomás teszi ki, mely két év munkájának lezárásaként kezdi meg működését április utolsó hétvégéjén. A modern vízgépészeti technológiával felszerelt épület az úszó- és a Csillagmedence vizét hivatott a legmagasabb kritériumoknak megfelelően tisztán tartani. A beruházásnak köszönhetően a VADAS Thermal Resort még „zöldebb” lesz, mivel a modern technológiának köszönhetően csökken a felhasznált termálvíz mennyisége, ezáltal is csökkentve a szolgáltatás környezetre mért negatív hatását.  A fejlesztésnek köszönhetően a medencevíz hőszabályozása is egyszerűbb lesz.  Ez főleg a melegebb napokon jelent majd sokat a fürdőzőknek, illetve az úszóversenyek résztvevőinek. Valószínűleg a gépház tetején kialakított napozóterasz is vendégek kedvencei közé fog tartozni. A „zöldebbé” válás két napelemes rendszer üzembe helyezésével folytatódott, mely a fürdő energiaigényét hivatott részben biztosítani. Felújításra került a Csillag medence is, amely új fóliát kapott.

A legkisebbek bizonyára a felújított játszótérnek örülnek majd igazán, amelyen az új játékelemek mellett egy ún. Street Workout pálya, vagyis saját testsúlyos testedző pálya is helyet kapott. A nyári főidényben a gyerekekre animációs programok, a nagyobbakra habpartival egybekötött éjszakai fürdőzés is várnak majd, részletekről a későbbiekben a vadasthermal.sk oldalon lehet majd tájékozódni.

Az igen nagy népszerűségnek örvendő kempingben a megnövekedett igényeket kiszolgálandó 8 új lakókocsi beálló került kialakításra. A szintén nagy népszerűségnek örvendő Platán mobilház park pedig 6 új lakóegységgel bővült, egyenként 5 férőhellyel. A mobilházakban légkondicionáló, felszerelt konyha, 2 hálószoba, nappali és fürdőszoba várja a vendégeket. A nyári estéket a hangulatos terasz teszi kellemesebbé.

A nyári idény az idei évben április 29-től szeptember 24-ig tart. A strand április 29-május 31. és szeptember 1-24. időszakban naponta 10 és 18 óra között, június augusztus végéig naponta 9-tol 20 óráig várja látogatóit. A csúszdapark és a nudista napozó június 1-augusztus 31. között várja látogatóit, míg a városközpontban található “Öreg” fürdő július 1. és szeptember 3. között tart majd nyitva. A belépőjegyek árai mérsékelten emelkednek, de az online vásárolt jegyek továbbra is kedvezményes áron lesznek elérhetőek. A parkolás idén is ingyenes marad.

Mindenkit sok szeretettel várunk és élményekben, pihenésben gazdag nyarat kívánunk!