Fejlesztések és újdonságok 2020-ban

Új élménymedence, napozó, bővített kemping és megújuló apartmanházak is várják idén a Vadasba érkezőket

Másfél év után a végéhez közelednek a Vadas Thermal Resort legújabb medencéjének építési munkálatai. A modern technológiával ellátott medence 1 582 négyzetméternyi területen kínál majd szórakozási és pihenési lehetőséget.

Az új élménymedence látványelemei közül kiemelkedik a sodrófolyosó és a 107 m hosszú lassú folyó valamint egy vízi kosár- és egy röplabdapálya. Az Oázis névre keresztelt medence júniustól augusztus végéig működik majd.

Az élménymedence építésével egyidőben a medence és a horgásztó közötti, mintegy 5500 m2-nyi parkosított, rendezett, családbarát terület kerül kialakításra. A pihenni vágyók kényelmét napvitorlák is hivatottak fokozni.

2 fázisban újulnak meg a csendes környezetben elhelyezkedő családbarát Westend apartmanházak. A 2005-ben átadott épületek a téli időszakban teljes tetőcserén és homlokzati felújításon estek át. A belső felújításra várhatóan a 2020 – s szezon végeztével kerül sor.

A medencéktől csupán 50 méterre található kemping mintegy 2000 m2-nyi területtel bővült. A füvesített területen közvilágítás és elektromos csatlakozási lehetőség is biztosított.

Szeretettel várjuk 2020 – ban is!