Általános foglalási és szállásfeltételek a Westend apartmanokban

1) Az apartmanokat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A szállásra bejelentkezni a Nánai útról megközelíthető LUX-Westend recepción, vagy ennek bezárása után a Hotel Thermal*** recepcióján lehet, legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a vendég előre nem jelenti a későbbi érkezést /18:00 óra utáni bejelentkezés/ a VADAS Kft. /továbbiakban Szolgáltató/ fenntartja a szoba újbóli eladásának jogát.

2) Az apartmant a távozás napján 9:00 óráig kell elhagyni. A vendég köteles a szálloda recepcióján kijelentkezni. Amennyiben a vendég nem hagyja el 9:00 óráig a szobát, Szolgáltatónak jogában áll a szállás árának személyenkénti 100%-át szankcióként felszámolnia. A vendég a szankció kifizetése után sem jogosult a szoba további használatára.

3) A termálfürdőbe és a fedett uszodába a belépés vendégeink érvényes szálláskártyával lehetséges a távozás napján is.

4) A szállásár tartalmazza Štúrovo (Párkány) város idegenforgalmi illetékét is.

5) Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk: belépés a termálfürdő kültéri medencéinek területére ***) belépés a fedett uszodába és szaunába valamint reggeli úszás lehetősége ***) a www.www.vadas.sk oldalon feltüntetett nyitvatartási időben; parkolás a közös, nem őrzött parkolón; apartmanonként 1 napernyő 2 nyugággyal, az érkezés napját kivéve az ittlét minden napján; kábeles internetes hozzáférés (kábelt nem biztosítunk). A napernyők helye nem változtatható, a Szolgáltató által előre kijelölt területről nem mozdítható el.

6) Térítés ellenében a Hotel Thermal*** éttermében étkezést /reggeli, ebéd, vacsora/ is igényelhetnek a már említett weboldalon szereplő aktuális árjegyzés szerint.

7) Az étterem nyitvatartási ideje: naponta 07:00 – 21.00 óráig.

Reggeli: 07:00 – 10.00 (az étteremben) ***) svédasztalok formájában*

Ebéd: 12:00 – 15:00 (az étteremben) ***) menü formájában

Vacsora: 18:00 – 20:00 (az étteremben) ***) svédasztalok formájában*

*10 fő alatti vendégszám esetén a reggelit és a vacsorát felszolgáljuk.

8) Minden aktivált chip/szálláskártyáért letétet számolunk fel /2 Euro/db, a IV.27-IX.22. időszakban/ az előre kiküldött számlán vagy bejelentkezéskor a helyszínen. A chipkártyát minden 3 évet betöltött személynek ki kell váltani. A letétet távozáskor a kártya leadása után adjuk vissza a termálfürdő területén található visszaválto segítségével. A visszaváltó a főrecepció hátsó oldalán helyezkedik el. A kártyákat a távozás után maximum 3 napig lehet visszaváltani. Ezután a letét már nem téríthető vissza..

9) Saját fekhely igénye nélkül, az apartman adott kapacitásán felül, 6 év feletti személyenként 8,50 € /személy/éj áron igényelhető szállás.

10) A VADAS Kft egész területére, azaz minden szálláshelyiségébe TILOS bármilyen állat behozatala (kutya, macska, stb.) Ezen utasítás megszegése esetén Szolgáltató fenntartja az itt tartózkodás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a foglalás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.

11) Vendégeink kötelesek az előre kiállított számlát, annak meghatározott lejárati idején belül megtéríteni. Amennyiben a számla nem kerül kifizetésre, Szolgáltató ezt a foglalás felmondásaként is értelmezheti, és az adott foglalást törölheti. Bankátutalások esetén a banki költségeket a vendég vállalja. Az esetleges valutaváltás miatti különbözetek bejelentkezéskor kerülnek elrendezésre.

12) Az első részlet befizetése után a foglalás megszüntetése az alábbi sztornó illetékeket vonja maga után:

– 60 vagy több nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 10%-a

– 15-59 nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 30%-a

– 3-14 nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 50%-a

– kevesebb, mint 3 nappal a kezdési nap előtt: a teljes szállásár 100%-a

– az alábbi okok miatt: betegség, elhalálozás a családban, kórházi kezelés, stb. a megfelelő igazolás felmutatása mellett a teljes szállásár 10%-a.

A vendéget illető fennmaradó összeget a VADAS Kft. bankszámlára vagy postai csekken küldi vissza, az összeg készpénzben nem igényelhető.

13) Foglaláskor vendégünk egy „Foglalási bizonylat”-ot kap, amelyen minden megrendelt szolgáltatást feltüntetünk /érkezéskor ezzel a bizonylattal jelentkezhet be/. Ugyanekkor küldjük el a „Bejelentkezési lap”-ot is, amelyet kitöltve kérünk a szálloda recepciójára visszaküldeni. Amennyiben vendégünk előzetes számlát is kap, az arról szóló befizetési bizonylatot, vagy annak másolatát is elküldi a recepcióra. Az esetleges pontatlanságokat/nem érthető dolgokat a vendég a recepcióval írásban egyezteti, kellő idővel a szállás megkezdése előtt, hogy a recepció időben változtathasson a foglalási adatokon, számlán.

14) Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek megtéríteni.

15) A talált tárgyakat írásos kérvény alapján postázzuk. A postaköltség a vendéget terheli. A talált tárgyakat legfeljebb 1 hónapig tároljuk a Lux-Westend recepción.

16) Vendégeink ittlétének további feltételeit a Westend Lux apartmanokra vonatkozó Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely minden vendégre érvényes, kivétel nélkül.

17) Amennyiben ezen Szállásrend bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.

18) Szolgáltató nem felel az ittlét alatt keletkező esetleges sérülésekért vagy balesetekért, kivétel, ha súlyos felelőtlenségből eredendően vagy szándékosan okozta azokat.

***) érvényes szállás/chipkártya igényeltetik