Szállás és catering

A nálunk szerevezett konferenciák résztvevőinek a Thermal wellnesshotel klimatizált szobáiban (max. 148 fő) vagy a Vadas Thermal Resortban található Westend apartmanokban (max. 168 fő) kínálunk szálláslehetőséget.


A Thermal wellnesshotel szobatipusai:

Minden szoba saját fürdőszobával, LCD televízióval, szobaszéffel, hűtőszekrénnyel felszerelt. A szállodában ingyenes WiFi internetes elérést biztosítunk.

A Westend apartmanok típusai:

Minden apartman nappalival (hálószobával), konyhával, fürdőszobával felszerelt. Az apartmanokban ingyenes WiFi-s internetes elérést biztosítunk.


Remek ételekre, kellemes környezetre és kedves kiszolgálásra vágyik? A 100 férőhelyes Thermal étterem a helyi és nemzetközi konyha remekeivel várja vendégeit. Az étteremben megtalálhatók a Felvidék legjobb borai és kézműves pálinkái is.

Csoportos rendelés esetén lehetőség van egyedi kínálatú svédasztalos vagy felszolgált étkezésre is. A vacsorát bor- és pálinkakóstolással vagy élő zenével tehetik még kellemesebbé.

Kedvező időjárás esetén a catering szolgáltatsát akár a wellnessközpont emeleti teraszán is igénybevehetik vendégeink, ahonnan csodás kilátás nyílik az esztergomi bazilikára és a környező hegységre.

A szálloda 50 férőhelyes bárja közvetlenül összenyitható az Ister konferenciateremmel.