Felhívjuk kedves elszállásolt vendégeink figyelmét, hogy a Thermal wellness hotel kivételével, szállásukat 15:00 órától tudják elfoglalni. A STRANDBELÉPÉST IS BIZTOSÍTÓ SZÁLLÁSKÁRTYA CSAK 15 ÓRÁTOL AKTÍV. Egynapos belépő megváltása után vendégeink korábban is beléphetnek a Vadas Thermal Resort területére.

THERMAL WELLNESSHOTEL

A Thermal*** wellnesshotelben összesen 47 szoba, 2 konferencia terem, tárgyaló, étterem, wellnessközpont, csomagmegőrző, játéksarok és egy egyedi kilátó terasz is található. Minden szoba fürdőszobával, telefonnal, LCD TV készülékkel felszerelt, valamint minden szobánk légkondicionált és ingyenes WiFi elérést biztosít.

Wellnessközpont – Thermal wellnesshotel Párkány

Kényeztető termálvizes kikapcsolódás, természetközeli élmények, exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára. Mindezt megtalálja a párkányi Vadas Thermal wellnesshotelben, mely wellness részlegével egész évben szeretettel várja kedves vendégeit!

Aquapark

A Vadas Thermal Resortban 12 élménymedence található, melyek közül hat egész évben látogatható. Mellette csúszdapark, többfunkciós sportpályák, körhinták, kalandpark és horgásztó is vár a látogatókra.