Általános foglalási- és szállásfeltételek

Szállásrend az alábbi típusokban:

Thermal wellness hotel

Westend apartmanok

Smaragd stúdiók és apartmanok, Platan apartmanok, turistaházak

Kemping


THERMAL WELLNESSHOTEL

 1. A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni.
 2. A szállásra bejelentkezni a szálloda recepcióján lehet, legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a vendég előre nem jelenti a későbbi, 18 óra utáni érkezést, a VADAS Kft. (továbbiakban Szolgáltató) fenntartja a szoba újbóli eladásának jogát.
 3. A szobát a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni. Vendégeink kötelesek a szálloda recepcióján kijelentkezni. Amennyiben a vendég nem hagyja el a szobát 10:00 óráig, Szolgáltatónak jogában áll a szankcióként felszámolni a szállás árának 100%-át. Vendég a szankció kifizetése után nem jogosult a szoba további használatára.
 4. Vendégeink a távozás napján a recepción történő kijelentkezés után is beléphetnek a termálfürdőbe és csúszdaparkba. A szobaszámla kifizetése után a recepciós újra aktiválja a szálláskártyát, ami a belépést biztosítja.
 5. A szállásár tartalmazza az ÁFÁ-t és a reggelit is.
 6. Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk – érvényes szálláskártya esetében: belépés a termálfürdő kültéri medencéinek területére (az érkezés napján 14 óra után), a wellnessközpontba (a távozás napját kivéve, érkezés napján 14 óra után), a fedett uszodába és szaunába (a távozás napját kivéve, az érkezés napján 14 óra után), valamint reggeli úszás lehetőségét – a www.vadasthermal.sk oldalon feltüntetett nyitvatartási időben; parkolás a szálloda előtti, nem őrzött parkolón; szobánként vagy apartmanonként 1 napernyő 2 nyugággyal (az érkezés napját kivéve az ittlét minden napján); WiFi internetes hozzáférés. A napernyők helye nem változtatható, a Szolgáltató által előre kijelölt területről nem mozdítható el, cseréjük nem lehetséges.
 7. Térítés ellenében vendégeink az őrzött parkolót is használhatják 10 €/gépkocsi/éj áron, valamint a szálloda éttermében étkezést (ebéd, vacsora) is igényelhetnek Szolgáltató weboldalán feltüntetett aktuális árjegyzék szerint.
 8.  Az étterem nyitvatartási ideje: naponta 07:00 – 21.00 óráig.
  1. Reggeli: 07:00 – 10.00 (az étteremben, svédasztalok formájában*
  2. Ebéd: 12:00 – 15:00 (az étteremben, büféasztal formájában
  3. Vacsora: 18:00 – 20:00 (az étteremben, svédasztalok formájában*
   *10 fő alatti vendégszám esetén a reggelit és a vacsorát felszolgáljuk.
 9. A szálláskártya minden, 3. életévét betöltött személynek aktiválásra kerül. A kártyákat távozáskor kérjük leadni a kihelyezett kártyaszedő boxokban vagy a recepción.
 10. Szankció szálláskártya jogosulatlan használata esetében: A szálláskártya jogosulatlan használata esetén (a kártyát illetéktelen személy használja a Vadas Thermal Resort területére való belépéskor), a kártya elkobzásra és deaktiválásra kerül.  Szolgáltató jogosult 50 EUR értékű bírság kiszabására, melynek megfizetése után Vendég jogosult egy pótkártya aktiválására.
 11. A VADAS Kft egész területére, egyúttal minden szálláshelyiségébe TILOS bármilyen állat behozatala (kutya, macska stb.) Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 12. Vendégeink kötelesek az előre elküldött fizetési utasítás szerint, a feltüntetett határidőben, a szállásárat előre megtéríteni. Amennyiben a szállásár nem kerül kifizetésre, Szolgáltató ezt a foglalás felmondásaként is értelmezheti, és az adott foglalást törölheti. Bankátutalások esetén a banki költségeket a vendég vállalja. Az esetleges valutaváltás miatti különbözetek bejelentkezéskor kerülnek elrendezésre.
 13. A foglalás lemondása a szállásdíj befizetése után az alábbi sztornó illetékeket vonja maga után::
  a) legalább 60 nappal a szállás megkezdése előtt ……………. 24 euró
  b) a kezdési dátum előtt 45 – 59 nappal………a rendelés értékének 25%-a
  c) a kezdési dátum előtt 30 – 44 nappal………a rendelés értékének 50%-a
  d) a kezdési dátum előtt 15 – 29 nappal………a rendelés értékének 75%-a
  e) a kezdési dátum előtt 0 – 14 nappal……….a rendelés értékének 100%-a
  Foglalás lemondása betegség vagy halál esetén (azt igazoló igazlás bemutatása után) a rendelés értékének 10%-a.
  A vendéget illető fennmaradó összeget Szolgáltató a megrendelő bankszámlájára utalja vissza, az összeg készpénzben nem igényelhető.
 14. Foglaláskor a Vendég egy emailben küldött Foglalási visszaigazolást kap, amelyben minden megrendelt szolgáltatás feltüntetésre kerül (érkezéskor ezzel a visszaigazolással jelentkezhet be). Amennyiben vendégünk előzetes számlát is kap, az arról szóló befizetési bizonylatot, vagy annak másolatát is elküldi a recepcióra. Az esetleges pontatlanságot vagy nem érthető dolgokat a vendég a recepcióval írásban egyezteti, kellő időben a szállás megkezdése előtt, majd a módosított foglalás visszaigazolását a recepció újabb emailben küldi el.
 15. Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek meg téríteni.
 16. A talált tárgyakat írásos kérvény alapján postázzuk, miközben a teljes postaköltség a vendéget terheli. A talált tárgyakat legfeljebb 1 hónapig tároljuk.
 17. Vendégeink ittlétének további feltételeit a Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely a Szolgáltató minden vendégére érvényes, kivétel nélkül.
 18. Amennyiben ezen feltételek bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.
 19. Szolgáltató nem felel az ittlét alatt keletkező esetleges sérülésekért vagy balesetekért, kivétel, ha súlyos felelőtlenségből eredendően vagy szándékosan okozta azokat.
 20. Szolgáltató csak azon vendéget szállásolhatja el, aki megfelelően bejelentkezett és a Szolgáltató foglalási rendszerében hiánytalanul kitöltött adatokkal szerepel. A bejelentkezéskor Vendég köteles felmutatni egy, a személyazonosságát igazoló iratot (Személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően. A személyes adatainak megadásával Vendég egyúttal beleegyezik, hogy azokat Szolgáltató annak információs rendszerében tárolja. A szállásvendégek személyes adatai védelmének érdekében Szolgáltató rendelkezik elkészített biztonsági protokollal és az adatokkal csak a személyes adatok kezeléséről szóló törvénnyel megegyezően képzett szakemberek dolgoznak.
 21. Minden, nem szlovák állampolgárságú szállóvendég köteles a Külföldiek tartózkodásáról szóló törvény értelmében megadni adatait a „Tartózkodási jelentés” űrlap kitöltéséhez az Idegenrendészet számára. Vendég köteles adatait teljességgel és a valóságnak megfelelően megadni.
 22. Szolgáltató jogosult a szállásár 100%-nak kifizetését kérni Ad-hoc típusú szállás esetében. Előzetes foglalás esetében jogosult a szállásár 100% előzetes bekérésére.
 23. Minden nap, 23:00 és 7:00 óra között éjszakai csendrendelet lép érvénybe, amit a Szállóvendégek kötelesek betartani. Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 24. A szállodában hagyott értéktárgyakért és készpénzért Szolgáltató csak akkor vonható felelősségre, ha azokat a szobaszéfben megfelelően helyezték el, és onnan kerültek eltulajdonításra.
 25. Megrendelő az emailben vagy online foglalási portálon elküldött megrendeléssel, a szállásár megtérítésével vagy elszállásolással beleegyezik hogy ezen szállásrendet tudomásul vette és annak tartalmával egyetért.
 26. A szállóhelyről kiutasítható azon elszállásolt vendég, aki a személyzet figyelmeztetése ellenére megsérti a szállásrendet, az éjjeli csendrendeletet vagy egyéb előírásokat, illetve nem megfelelő viselkedésével veszélyeztet vagy felháborít másokat. Kiutasítás esetén a fel nem használt szállásérték és/vagy egyéb kártérítés a vendég részéről nem igényelhető. Amennyiben a kiutasított vendég megtagadja a személyzet utasításait és nem hagyja el a VADAS Thermal Resort illetve a szálloda területét, a szállásadó a rendvédelmi szerveket hívhatja segítségül.
 27. A szállásfoglalás csak a recepció vagy foglalási osztály általi emailben elküldött visszaigazolás után érvényes.
 28. Az idegenforgalmi adó fizetését Párkány város rendelete szabályozza és az érkezéskor a szálloda recepcióján fizetendő.

WESTEND APARTMANOK

 1. Az apartmanokat az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni. A szálláskártya 15 órától aktív. Egynapos belépő megváltása után vendégeink korábban is beléphetnek a Vadas Thermal Resort területére.
 2. A szállásra bejelentkezni a Westend recepción lehet – bejárat a Nánai útról, legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a vendég előre nem jelenti a későbbi, 18 óra utáni érkezést, a VADAS Kft. (továbbiakban Szolgáltató) fenntartja a szoba újbóli eladásának jogát.
 3. Az apartmant a távozás napján 9:00 óráig kell elhagyni. Amennyiben a vendég nem hagyja el 9:00 óráig a szobát, Szolgáltatónak jogában áll a szállás árának 100%-át szankcióként felszámolnia. A vendég a szankció kifizetése után sem jogosult a szoba további használatára.
 4. Vendégeink érvényes szálláskártyával a távozás napján, a szoba elhagyása után is beléphetnek a termálfürdőbe és csúszdaparkba.
 5. A szállásár tartalmazza az ÁFÁ-t.
 6. Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk – érvényes szálláskártya esetében: belépés a termálfürdő kültéri medencéinek területére (az érkezés napján 15 óra után), valamint reggeli úszás lehetőségét – a www.vadasthermal.sk oldalon feltüntetett nyitvatartási időben; parkolás a közös parkolón; apartmanonként 1 napernyő 2 nyugággyal (az érkezés napját kivéve az ittlét minden napján); WiFi internetes hozzáférés. A napernyők helye nem változtatható, a Szolgáltató által előre kijelölt területről nem mozdítható el, cseréjük nem lehetséges.
 7. Térítés ellenében vendégeink a Thermal wellness szálloda éttermében étkezést (ebéd, vacsora) is igényelhetnek Szolgáltató weboldalán feltüntetett aktuális árjegyzék szerint. A Thermal étterem az apartmanoktól mintegy 400 méterre található.
 8.  Az étterem nyitvatartási ideje: naponta 07:00 – 21.00 óráig.
  A) Reggeli: 07:00 – 10.00 (az étteremben, svédasztalok formájában*
  B) Ebéd: 12:00 – 15:00 (az étteremben, büféasztal formájában
  C) Vacsora: 18:00 – 20:00 (az étteremben, svédasztalok formájában*
  *10 fő alatti vendégszám esetén a reggelit és a vacsorát felszolgáljuk.
 9. A szálláskártya minden, 3. életévét betöltött személynek aktiválásra kerül. A kártyákat távozáskor kérjük leadni a kihelyezett kártyaszedő boxokban (a főrecepció hátoldalán).
 10. Szankció szálláskártya jogosulatlan használata esetében: A szálláskártya jogosulatlan használata esetén (a kártyát illetéktelen személy használja a Vadas Thermal Resort területére való belépéskor), a kártya elkobzásra és deaktiválásra kerül.  Szolgáltató jogosult 50 EUR értékű bírság kiszabására, melynek megfizetése után Vendég jogosult egy pótkártya aktiválására.
 11. A VADAS Kft egész területére, egyúttal minden szálláshelyiségébe TILOS bármilyen állat behozatala (kutya, macska stb.) Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 12. Vendégeink kötelesek az előre elküldött fizetési utasítás szerint, a feltüntetett határidőben, a szállásárat előre megtéríteni. Amennyiben a szállásár nem kerül kifizetésre, Szolgáltató ezt a foglalás felmondásaként is értelmezheti, és az adott foglalást törölheti. Bankátutalások esetén a banki költségeket a vendég vállalja. Az esetleges valutaváltás miatti különbözetek bejelentkezéskor kerülnek elrendezésre.
 13. A foglalás lemondása a szállásdíj befizetése után az alábbi sztornó illetékeket vonja maga után::
  a) legalább 60 nappal a szállás megkezdése előtt ……………. 24 euró
  b) a kezdési dátum előtt 45 – 59 nappal………a rendelés értékének 25%-a
  c) a kezdési dátum előtt 30 – 44 nappal………a rendelés értékének 50%-a
  d) a kezdési dátum előtt 15 – 29 nappal………a rendelés értékének 75%-a
  e) a kezdési dátum előtt 0 – 14 nappal……….a rendelés értékének 100%-a
  Foglalás lemondása betegség vagy halál esetén (azt igazoló igazlás bemutatása után) a rendelés értékének 10%-a.
  A vendéget illető fennmaradó összeget Szolgáltató a megrendelő bankszámlájára utalja vissza, az összeg készpénzben nem igényelhető.
 14. Foglaláskor a Vendég egy emailben küldött Foglalási visszaigazolást kap, amelyben minden megrendelt szolgáltatás feltüntetésre kerül (érkezéskor ezzel a visszaigazolással jelentkezhet be). Amennyiben vendégünk előzetes számlát is kap, az arról szóló befizetési bizonylatot, vagy annak másolatát is elküldi a recepcióra. Az esetleges pontatlanságot vagy nem érthető dolgokat a vendég a recepcióval írásban egyezteti, kellő időben a szállás megkezdése előtt, majd a módosított foglalás visszaigazolását a recepció újabb emailben küldi el.
 15. Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek meg téríteni.
 16. A talált tárgyakat írásos kérvény alapján postázzuk, miközben a teljes postaköltség a vendéget terheli. A talált tárgyakat legfeljebb 1 hónapig tároljuk.
 17. Vendégeink ittlétének további feltételeit a Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely a Szolgáltató minden vendégére érvényes, kivétel nélkül.
 18. Amennyiben ezen feltételek bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.
 19. Szolgáltató nem felel az ittlét alatt keletkező esetleges sérülésekért vagy balesetekért, kivétel, ha súlyos felelőtlenségből eredendően vagy szándékosan okozta azokat.
 20. Szolgáltató csak azon vendéget szállásolhatja el, aki megfelelően bejelentkezett és a Szolgáltató foglalási rendszerében hiánytalanul kitöltött adatokkal szerepel. A bejelentkezéskor Vendég köteles felmutatni egy, a személyazonosságát igazoló iratot (Személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően. A személyes adatainak megadásával Vendég egyúttal beleegyezik, hogy azokat Szolgáltató annak információs rendszerében tárolja. A szállásvendégek személyes adatai védelmének érdekében Szolgáltató rendelkezik elkészített biztonsági protokollal és az adatokkal csak a személyes adatok kezeléséről szóló törvénnyel megegyezően képzett szakemberek dolgoznak.
 21. Minden, nem szlovák állampolgárságú szállóvendég köteles a Külföldiek tartózkodásáról szóló törvény értelmében megadni adatait a „Tartózkodási jelentés” űrlap kitöltéséhez az Idegenrendészet számára. Vendég köteles adatait teljességgel és a valóságnak megfelelően megadni.
 22. Szolgáltató jogosult a szállásár 100%-nak kifizetését kérni Ad-hoc típusú szállás esetében. Előzetes foglalás esetében jogosult a szállásár 100% előzetes bekérésére.
 23. Minden nap, 23:00 és 7:00 óra között éjszakai csendrendelet lép érvénybe, amit a Szállóvendégek kötelesek betartani. Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 24. Megrendelő az emailben vagy online foglalási portálon elküldött megrendeléssel, a szállásár megtérítésével vagy elszállásolással beleegyezik hogy ezen szállásrendet tudomásul vette és annak tartalmával egyetért.
 25. A szállóhelyről kiutasítható azon elszállásolt vendég, aki a személyzet figyelmeztetése ellenére megsérti a szállásrendet, az éjjeli csendrendeletet vagy egyéb előírásokat, illetve nem megfelelő viselkedésével veszélyeztet vagy felháborít másokat. Kiutasítás esetén a fel nem használt szállásérték és/vagy egyéb kártérítés a vendég részéről nem igényelhető. Amennyiben a kiutasított vendég megtagadja a személyzet utasításait és nem hagyja el a VADAS Thermal Resort illetve a szálloda területét, a szállásadó a rendvédelmi szerveket hívhatja segítségül.
 26. A szállásfoglalás csak a recepció vagy foglalási osztály általi emailben elküldött visszaigazolás után érvényes.
 27. Az idegenforgalmi adó fizetését Párkány város rendelete szabályozza és az érkezéskor a recepción fizetendő.

SMARAGD STÚDIÓK ÉS APARTMANOK, PLATAN APARTMANOK, TURISTAHÁZAK

 1. A szállásokat az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni. A szálláskártya 15 órától aktív. Egynapos belépő megváltása után vendégeink korábban is beléphetnek a Vadas Thermal Resort területére.
 2. A szállásra bejelentkezni a főrecepción lehet – a Thermal wellnessközpont mellett, legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a vendég előre nem jelenti a későbbi, 18 óra utáni érkezést, a VADAS Kft. (továbbiakban Szolgáltató) fenntartja a szoba újbóli eladásának jogát.
 3. A szállóhelyet a távozás napján 9:00 óráig kell elhagyni. A vendég köteles a szálloda recepcióján kijelentkezni. Amennyiben a vendég nem hagyja el 9:00 óráig a szobát, Szolgáltatónak jogában áll a szállás árának 100%-át szankcióként felszámolnia. A vendég a szankció kifizetése után sem jogosult a szoba további használatára.
 4. Vendégeink érvényes szálláskártyával a távozás napján, a szoba elhagyása után után is beléphetnek a termálfürdőbe és csúszdaparkba.
 5. A szállásár tartalmazza az ÁFÁ-t.
 6. Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk – érvényes szálláskártya esetében: belépés a termálfürdő kültéri medencéinek területére (az érkezés napján 15 óra után) (kivéve a fedett uszodát) – a www.vadasthermal.sk oldalon feltüntetett nyitvatartási időben; parkolás a közös parkolón vagy az apartman mellett – szállástípustól függően, WiFi internetes hozzáférés (a II-es sz. termálfürdő kivételével). A II-es sz. termálfürdő mintegy 750 méterre található a Vadas Thermal Resorttól.
 7. A szálláskártya minden, 3. életévét betöltött személynek aktiválásra kerül. A kártyákat távozáskor kérjük leadni a kihelyezett kártyaszedő boxokban (a főrecepció hátoldalán).
 8. Szankció szálláskártya jogosulatlan használata esetében: A szálláskártya jogosulatlan használata esetén (a kártyát illetéktelen személy használja a Vadas Thermal Resort területére való belépéskor), a kártya elkobzásra és deaktiválásra kerül.  Szolgáltató jogosult 50 EUR értékű bírság kiszabására, melynek megfizetése után Vendég jogosult egy pótkártya aktiválására.
 9. A VADAS Kft egész területére, egyúttal minden szálláshelyiségébe TILOS bármilyen állat behozatala (kutya, macska stb.) Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 10. Vendégeink kötelesek az előre elküldött fizetési utasítás szerint, a feltüntetett határidőben, a szállásárat előre megtéríteni. Amennyiben a szállásár nem kerül kifizetésre, Szolgáltató ezt a foglalás felmondásaként is értelmezheti, és az adott foglalást törölheti. Bankátutalások esetén a banki költségeket a vendég vállalja. Az esetleges valutaváltás miatti különbözetek bejelentkezéskor kerülnek elrendezésre.
 11. A foglalás lemondása a szállásdíj befizetése után az alábbi sztornó illetékeket vonja maga után::
  a) legalább 60 nappal a szállás megkezdése előtt ……………. 24 euró
  b) a kezdési dátum előtt 45 – 59 nappal………a rendelés értékének 25%-a
  c) a kezdési dátum előtt 30 – 44 nappal………a rendelés értékének 50%-a
  d) a kezdési dátum előtt 15 – 29 nappal………a rendelés értékének 75%-a
  e) a kezdési dátum előtt 0 – 14 nappal……….a rendelés értékének 100%-a
  Foglalás lemondása betegség vagy halál esetén (azt igazoló igazlás bemutatása után) a rendelés értékének 10%-a.
  A vendéget illető fennmaradó összeget Szolgáltató a megrendelő bankszámlájára utalja vissza, az összeg készpénzben nem igényelhető.
 12. Foglaláskor a Vendég egy emailben küldött Foglalási visszaigazolást kap, amelyben minden megrendelt szolgáltatás feltüntetésre kerül (érkezéskor ezzel a visszaigazolással jelentkezhet be). Amennyiben vendégünk előzetes számlát is kap, az arról szóló befizetési bizonylatot, vagy annak másolatát is elküldi a recepcióra. Az esetleges pontatlanságot vagy nem érthető dolgokat a vendég a recepcióval írásban egyezteti, kellő időben a szállás megkezdése előtt, majd a módosított foglalás visszaigazolását a recepció újabb emailben küldi el.
 13. Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek meg téríteni.
 14. A talált tárgyakat írásos kérvény alapján postázzuk, miközben a teljes postaköltség a vendéget terheli. A talált tárgyakat legfeljebb 1 hónapig tároljuk.
 15. Vendégeink ittlétének további feltételeit a Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely a Szolgáltató minden vendégére érvényes, kivétel nélkül.
 16. Amennyiben ezen feltételek bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.
 17. Szolgáltató nem felel az ittlét alatt keletkező esetleges sérülésekért vagy balesetekért, kivétel, ha súlyos felelőtlenségből eredendően vagy szándékosan okozta azokat.
 18. Szolgáltató csak azon vendéget szállásolhatja el, aki megfelelően bejelentkezett és a Szolgáltató foglalási rendszerében hiánytalanul kitöltött adatokkal szerepel. A bejelentkezéskor Vendég köteles felmutatni egy, a személyazonosságát igazoló iratot (Személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően. A személyes adatainak megadásával Vendég egyúttal beleegyezik, hogy azokat Szolgáltató annak információs rendszerében tárolja. A szállásvendégek személyes adatai védelmének érdekében Szolgáltató rendelkezik elkészített biztonsági protokollal és az adatokkal csak a személyes adatok kezeléséről szóló törvénnyel megegyezően képzett szakemberek dolgoznak.
 19. Minden, nem szlovák állampolgárságú szállóvendég köteles a Külföldiek tartózkodásáról szóló törvény értelmében megadni adatait a „Tartózkodási jelentés” űrlap kitöltéséhez az Idegenrendészet számára. Vendég köteles adatait teljességgel és a valóságnak megfelelően megadni.
 20. Szolgáltató jogosult a szállásár 100%-nak kifizetését kérni Ad-hoc típusú szállás esetében. Előzetes foglalás esetében jogosult a szállásár 100% előzetes bekérésére.
 21. Minden nap, 23:00 és 7:00 óra között éjszakai csendrendelet lép érvénybe, amit a Szállóvendégek kötelesek betartani. Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 22. Megrendelő az emailben vagy online foglalási portálon elküldött megrendeléssel, a szállásár megtérítésével vagy elszállásolással beleegyezik, hogy ezen szállásrendet tudomásul vette és annak tartalmával egyetért.
 23. A szállóhelyről kiutasítható azon elszállásolt vendég, aki a személyzet figyelmeztetése ellenére megsérti a szállásrendet, az éjjeli csendrendeletet vagy egyéb előírásokat, illetve nem megfelelő viselkedésével veszélyeztet vagy felháborít másokat. Kiutasítás esetén a fel nem használt szállásérték és/vagy egyéb kártérítés a vendég részéről nem igényelhető. Amennyiben a kiutasított vendég megtagadja a személyzet utasításait és nem hagyja el a VADAS Thermal Resort illetve a szálloda területét, a szállásadó a rendvédelmi szerveket hívhatja segítségül.
 24. A szállásfoglalás csak a recepció vagy foglalási osztály általi emailben elküldött visszaigazolás után érvényes.
 25. Az idegenforgalmi adó fizetését Párkány város rendelete szabályozza és az érkezéskor a recepción fizetendő.

KEMPING

 1. A kemping az I-es kapun (Gate 1) át közelíthető meg. Az autókemping a baloldalon helyezkedik el (változás esetén a biztonsági szolgálat segít a tájékozódásban). Engedély nélkül más területen kempingezni tilos. A lakóautóval, karavánnal érkező szállóvendég az előre kijelölt parcellákon kempingezhetnek (a füves területen kívül). Lakóautó vagy karaván a füves területre csak kiemelt esetekben kizárólagos engedéllyel parkolható. Parkolni csak az arra kijelölt parkolón lehetséges (ez nem vonatkozik a parcellákon kempingezőkre).
 2. A szükséges szálláskártya a főrecepción váltható ki – a Thermal wellness szálloda mellett, legfeljebb 20 óráig.
 3. A kempinget csak 15 óra után lehet elfoglalni. A szálláskártya 15 órától aktív. Egynapos belépő megváltása után vendégeink korábban is beléphetnek a Vadas Thermal Resort területére.
 4. Távozáskor a kemping területét 11 óráig el kell hagyni (a parcellákat és a füves területet is). Ezután a termálfürdő előtti közös parkoló használható, majd a bejutás a strand területére továbbra is lehetséges (a távozás napján is). Amennyiben hosszabbítani szeretne, azt legkésőbb 10 óráig kell bejelenteni. Kérjük, az esetleges félreértéseket elkerülendő, tartsák tiszteletben az időszakos előírásokat és gépjárművüket még időben helyezzék át a közös parkolóra. Hosszabbításra szintén a főrecepción van lehetőség.
 5. Szankció jogosulatlan területhasználat esetén: Amennyiben 10 óráig nem hosszabbítja meg szállását, és a kemping területét 11 óráig nem hagyja el, Szolgáltató 50 euró szankciót szab ki, majd Vendégnek haladéktalanul el kell hagynia a kemping területét.
  Amennyiben Vendég a kemping területét jogtalanul (szállásár fizetése nélkül) használja, szankcióként 50 euró jogosulatlan területhasználati díjat és a hivatalos listaár szerinti szállásdíjat köteles megfizetni, egyidejűleg a kemping területét köteles elhagyni.
  Amennyiben Vendég nem a sátor vagy karaván valóságos méretének megfelelő díjat fizette, szankcióként egyszeri 50 eurós büntetési díj és a már lelakott éjszakák utáni különbözeti díj szabható ki.
 6. A szállásár tartalmazza a termálfürdő medencéinek és ingyenes sportpályájának használatát (a termálfürdő nyitvatartási idejében) valamint ingyenes Wifi internetes elérést.
 7. Vendég köteles látható helyen feltüntetni a recepción kiállított szelvényt, amely esetleges ellenőrzéskor bizonyítja a szállás jogosultságát.
 8. A szálláskártya minden, 3. életévét betöltött személynek aktiválásra kerül. A kártyákat távozáskor kérjük leadni a kihelyezett kártyaszedő boxokban (a főrecepció hátoldalán).
 9. Szankció szálláskártya jogosulatlan használata esetében: A szálláskártya jogosulatlan használata esetén (a kártyát illetéktelen személy használja a Vadas Thermal Resort területére való belépéskor), a kártya elkobzásra és deaktiválásra kerül.  Szolgáltató jogosult 50 EUR értékű bírság kiszabására, melynek megfizetése után Vendég jogosult egy pótkártya aktiválására.
 10. A VADAS Kft egész területére, egyúttal minden szálláshelyiségébe TILOS bármilyen állat behozatala (kutya, macska stb.) Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül.
 11. Vendégeink kötelesek az előre elküldött fizetési utasítás szerint, a feltüntetett határidőben, a szállásárat előre megtéríteni. Amennyiben a szállásár nem kerül kifizetésre, Szolgáltató ezt a foglalás felmondásaként is értelmezheti, és az adott foglalást törölheti. Bankátutalások esetén a banki költségeket a vendég vállalja. Az esetleges valutaváltás miatti különbözetek bejelentkezéskor kerülnek elrendezésre.
 12. A foglalás lemondása a szállásdíj befizetése után az alábbi sztornó illetékeket vonja maga után::
  a) legalább 60 nappal a szállás megkezdése előtt ……………. 24 euró
  b) a kezdési dátum előtt 45 – 59 nappal………a rendelés értékének 25%-a
  c) a kezdési dátum előtt 30 – 44 nappal………a rendelés értékének 50%-a
  d) a kezdési dátum előtt 15 – 29 nappal………a rendelés értékének 75%-a
  e) a kezdési dátum előtt 0 – 14 nappal……….a rendelés értékének 100%-a
  Foglalás lemondása betegség vagy halál esetén (azt igazoló igazlás bemutatása után) a rendelés értékének 10%-a.
  A vendéget illető fennmaradó összeget Szolgáltató a megrendelő bankszámlájára utalja vissza, az összeg készpénzben nem igényelhető.
 13. Foglaláskor a Vendég egy emailben küldött Foglalási visszaigazolást kap, amelyben minden megrendelt szolgáltatás feltüntetésre kerül (érkezéskor ezzel a visszaigazolással jelentkezhet be). Amennyiben vendégünk előzetes számlát is kap, az arról szóló befizetési bizonylatot, vagy annak másolatát is elküldi a recepcióra. Az esetleges pontatlanságot vagy nem érthető dolgokat a vendég a recepcióval írásban egyezteti, kellő időben a szállás megkezdése előtt, majd a módosított foglalás visszaigazolását a recepció újabb emailben küldi el.
 14. Minden nap, 23:00 és 7:00 óra között éjszakai csendrendelet lép érvénybe, amit a Szállóvendégek kötelesek betartani. Ezen utasítás megszegése esetében Szolgáltató fenntartja a szolgáltatás azonnali megszüntetésének jogát, kártérítés vagy a szolgáltatás fennmaradó összegének megtérítése nélkül
 15. Vendég a Szolgáltató berendezéseit köteles célszerűen használni, nem gátolva másokat azok használatában. Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek és kötelesek azt a recepción bejelenteni. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek meg téríteni.
 16. Vendégeink ittlétének további feltételeit a Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely a Szolgáltató minden vendégére érvényes, kivétel nélkül. Amennyiben ezen feltételek bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.
 17. Ezen feltételek több látható pontos is kifüggesztésre kerülnek. Vendég a szállás megkezdésével beleegyezik, hogy ezen szállásrendet tudomásul vette és annak tartalmával egyetért. A szállásrend szabályainak nem ismerete azok esetleges megszegése esetén Vendéget nem menti fel a felelősség alól.
 18. A kempingben talált tárgyakat nem tároljuk.
 19. A kemping vendégei kötelezően betartják a biztonsági őrszolgálat utasításait.
 20. A szállóhelyről kiutasítható azon elszállásolt vendég, aki a személyzet figyelmeztetése ellenére megsérti a szállásrendet, az éjjeli csendrendeletet vagy egyéb előírásokat, illetve nem megfelelő viselkedésével veszélyeztet vagy felháborít másokat. Kiutasítás esetén a fel nem használt szállásérték és/vagy egyéb kártérítés a vendég részéről nem igényelhető. Amennyiben a kiutasított vendég megtagadja a személyzet utasításait és nem hagyja el a VADAS Thermal Resort illetve a szálloda területét, a szállásadó a rendvédelmi szerveket hívhatja segítségül.
 21. Az idegenforgalmi adó fizetését Párkány város rendelete szabályozza és az érkezéskor a recepción fizetendő.