Újdonságok az idei évben

Tisztelt Vendégeink!

Május 1-től ismét nyitva lesznek a Vadas Thermal Resort kapui, amely idén szeptember 22-ig várja majd látogatóit.

Május 1.-én a belépés ingyenes!

Megszépült apartmanok és egy új, egyedi medence az idei év újdonságai közt

Az idei tél sem telt el fejlesztések és rekonstrukciós munkálatok nélkül.

A karbantartási munkák mellett a legnagyobb figyelem a Westend apartmanok felújításának jutott: az apartmanházakban új padlóburkolat, teljesen új fürdőszoba és megújult terasz várja majd a szállásvendégeket. Minden lakóegység klímaberendezéssel lett ellátva, melyek a forró nyári napokon nyújthatnak felfrissülést. Az apartman házak a fürdő északnyugati részében helyezkednek el, összesen 42 darab, melyek közt négy ágyas, kétszobás illetve 3+1 ágyas apartmanok vannak. Gondoltunk a mozgásukban korlátozott vendégeinkre is, nekik speciálisan felszerelt apartmanok állnak rendelkezésre.

Az idei év legnagyobb és legérdekesebb újdonsága természetesen az új ugrómedence lehet. A medence az Oázis medence és a kemping közötti füves-fás részen kapott helyet. A 3,8 méter mély medencébe 1,5;  2,5 és 4 méteres magasságból ugrálhatnak a legbátrabbak. Reméljük, újdonságunk hamar elnyeri az adrenalindús nyaralást keresők tetszését.

   

A megújuló energiák használatát és fenntarthatóbb jövő építését továbbra prioritásként kezeljük. Ezen úton haladva tavaly megépítettük víztisztító állomásunkat és két napelemes rendszer (egyenként 100 kWp teljesítményű) került üzembe helyezésre. Az idei évtől egy újabb terjedelmes napelemes rendszer lett kiépítve. Így éves szinten a Vadas hozzávetőlegesen 300 MWh óra villamosenergia előállítására alkalmas napelemparkkal rendelkezik.

Megújult a pezsgőmedence is. A medencében kicseréltük a szüséges vízfújókat, valamint a medencefóliának hála új „ruhát” is kapott.

   

Az idei évben is készülünk a nyaralást kiegészítő, szórakoztató programokkal, melyekről bővebben a szezon megkezdése előtt tájékoztatjuk vendégeinket.

Mindenkit sok szeretettel várunk és ezernyi élményben gazdag nyarat kívánunk!